Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

https://issuu.com/sophiadigeni/docs/29_selidesdytika_print


Κυκλοφορούμε σαν τα φύλλα του Φθινοπώρου αναζητώντας την επόμενη είδηση γαντζωμένη στα σύρματα...
Κάνοντας ερωτήματα για την έρευνα της αλήθειας.
Δυναμώνοντας τη φωνή σας στις λέξεις που κλικάρουμε στα πληκτρολόγια. 
Όλα για την ενημέρωσή σας, την ενημέρωσή μας. Γιατί στις ίδιες πόλεις ζούμε, τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουμε, τα ίδια αιτήματα έχουμε. 
Να κάνουμε χώρο σε ότι αξίζει σε αυτό τον τόπο. Να φωτίσουμε τις πλευρές του. Να το αναδείξουμε για το καλό όλων. 
Μάθαμε ότι υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν το περιβάλλον που ωστόσο εύκολα καταστρατηγούνται. 
Μάθαμε ότι τα ψάρια δεν πίνουν πετρέλαιο και ότι έχουν την δυνατότητα να το μυριστούν από μίλια μακριά. Ότι στην Σαλαμίνα δεν ψαρεύουν τα καΐκια όπως και στον Σκαραμαγκά. Ότι στο Αιγαίο τα ψάρια χαίρουν άκρας υγείας για αυτό μην διστάσετε να τα βάλετε στο πιάτο σας!!! Ότι η μουσική έχει δικό της "σπίτι" στο Περιστέρι που συνάντησε ένα Μπιθικώτση και που μεγάλωσε τον Ανδρέα Τράπαλη του SoundtrapΟίδαμε πως η έννοια του χρόνου σκαλώνει στους λεπτοδείκτες της μνήμης της συνείδησής μας. 
Κοινοποιήσαμε ένα γράμμα από αναγνώστριά μας από την Εύβοια στον πρωθυπουργό για να μοιραστούμε μαζί σας τα ερωτήματά της για την περιβόητη ανάπτυξη. 
Μας έδωσαν άρθρα που αξίζει να διαβάσετε ο κ. Νικόλαος Ε. Θεοδωράκης, δημοσιογράφος και η κα Μανίκα Καούκη ειδική παιδαγωγός και τους ευχαριστούμε που με αυτό τον τρόπο ενισχύουν την εφημερίδα μας. Βάλαμε σε πρώτη ανάγνωση θέματα διατροφής, υγείας και ομορφιάς. Ανακαλύψαμε Γεύσεις και τις ιστορίες τους σε μαγαζιά όπου ανακαλύπτεις υγιεινές απολαύσεις.Μάθαμε αθλητικά δρώμενα και μιλήσαμε με ειδικούς. Αναζητήσαμε το τι γίνεται με τα Ειδικά Σχολεία στη Δυτική Αθήνα. 
Απολαύσαμε βραδιές με θέαμα, χορούς και μουσικές. Όπως πάντα είδαμε για εσάς αξιόλογες ταινίες και σας τις προτείνουμε για το home cinema σας. 
Για Καφέ, πρωινό, ποτό, καλό φαγητό και διασκέδαση έχουμε τις καλύτερες προτάσεις.... είναι στην εφημερίδα "σελίδες ΔΥΤΙΚΑ της Αθήνας"... και για αυτήν κάνουμε πρωταθλητισμό!!! δουλεύουμε ασταμάτητα για να πάει όσο πιο μακριά γίνεται η ιδέα μας για τον άνθρωπο και τον πολιτισμό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς αυτής της έκδοσης που έδωσαν τη δύναμη να τυπωθούμε και να κυκλοφορήσουμε το 29 ο φύλλο της εφημερίδας "σελίδες ΔΥΤΙΚΑ της Αθήνας" που διαβάζεται ΟΛΟ!!!
ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ!!!

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

....γράφεται για να μείνει!!!

https://issuu.com/ermisgraphics/docs/selidesdytikatisathinas_t27Είναι το 27ο. Είναι Καλοκαιρινό. 
Στάθηκε για να πάρει ιδέες και μηνύματα από πρόσωπα και τέχνες που πασχίζουν να ομορφύνουν το περιβάλλον γύρω μας με τις ιδέες και τα έργα τους. 
Έγινε ένα με εσάς και ακολούθησε τις στιγμές σας στις αγορές της Δυτικής Αθήνας. Εκεί που κάποιοι φροντίζουν για εσάς, για να έχετε ποιοτικά και φρέσκα προϊόντα. 
Πήρε χρώματα, αρώματα. Έμαθε για το καλύτερο και το έβαλε στις σελίδες του...
Πατήστε πάνω στο link και ξεφυλλίστε το όλο. 
Θα το αγαπήσετε κι αυτό από τις πρώτες λέξεις του.
Βάλτε τις δικές σας καρδούλες για να κάνετε την παρουσία σας αισθητή και να γίνουμε "συνέταιροι" σε ότι αξιόλογο δημιουργούμε μαζί.

Ευχαριστούμε και πάλι όσους και όσες  το στήριξαν.

Πάμε για το επόμενο το άκρως καλοκαιρινό μας που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο...

Μην μείνει κανένας έξω έχει θέματα.
Και μην ξεχνάτε γράφεται για να μείνει!!!


 

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

25ο τεύχος ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΥΤΙΚΑ της Αθήνας


Το 25ο φύλλο της εφημερίδας μας είναι πραγματικότητα. Συνεχίζουμε να ζούμε στον παλμό της κοινωνίας στη Δυτική Αθήνα και να μοιραζόμαστε μαζί σας ενδιαφέροντα θέματα, προβληματισμούς και θέσεις – απόψεις σημαντικών ανθρώπων της τέχνης και του πολιτισμού.https://issuu.com/ermisgraphics/docs/selidesdytikatisathinas_t25Σε αυτό το φύλλο θα διαβάσετε ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις  και ειδήσεις που μας αφορούν όλους και θα σας εξηγήσουμε γιατί.

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ


Όταν η ηθική, η αγάπη, η αδελφοσύνη, η δικαιοσύνη γίνονται το νόημα της ζωής είμαστε υποχρεωμένοι και έχουμε καθήκον να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους και εκείνες που ανιδιοτελώς προσφέρουν στον συνάνθρωπο.

Και αυτή τη χρονιά καταφέραμε και ετοιμάσαμε το συλλεκτικό ημερολόγιο της εφημερίδας "Σελίδες ΔΥΤΙΚΑ της Αθήνας". Αυτό φυσικά το οφείλουμε στους συνεργάτες και στους συμμετέχοντες αυτής της έκδοσης, γιατί χάρη σε όλους μας έγινε πραγματικότητα. 
Το ημερολόγιο θα μοιραστείι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε όλη τη Δυτική Αθήνα. Θα το βρείτε και μεταξύ των συμμετεχόντων με καταχώρησή τους!!!
Εμείς έχουμε πάθος με τη δημιουργία και παράλληλα θέλουμε να προβάλουμε μέσα από τις σελίδες μας όσα έχουν σημαντικές αξίες και όσους πασχίζουν για αυτές τις αξίες σε πολύ αντίξοες και δύσκολες συνθήκες!!! Το φετινό μας ημερολόγιο αποτελεί ΕΠΑΙΝΟ για τις Εθελοντικές Αλληλέγγυες Δράσεις!!
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Άρθρο

Μέρες Ομπάμα

Γράφει ο Νίκος Ελ. Θεοδωράκης, Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ

Το ζήσαμε τις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα. Δρόμοι κλειστοί σε μια πρωτεύουσα που έτσι κι αλλιώς. Ακόμα και σε… φυσιολογικές στιγμές δυσκολεύεται να εξυπηρετήσει τους κατοίκους της..
Και να πεις ότι κερδίσαμε κάτι ως λαός… Απολύτως τίποτα δεν κερδίσαμε, σας το λέω μετά βεβαιότητος. Μόνο λόγια και υποσχέσεις που λέγονται απλά για να ειπωθούν.
Διότι τι μπορεί να κάνει επί της ουσίας ένας απερχόμενος πρόεδρος, έστω και αν είναι των ΗΠΑ; Ακόμα κι ένα παιδί γνωρίζει πως δεν έχει μεγάλες δυνατότητες.
Πολύ περισσότερο τώρα που θα διαδεχθεί τον Δημοκρατικό, Ομπάμα, ο ιδιόμορφος Τράμπ των Ρεμπουπλικανών. Ας είναι, Το σώου χρειάζεται
Το επιθυμούν όλοι οι κυβερνώντες, ακόμα και εκείνοι που ως αντιπολίτευση έβγαζαν φλύκταινες από τον εδραιωμένο αντιαμερικανισμό τους.
Όλα έγιναν κατά πως ήθελαν, ακόμα και την Ακρόπολη εκμεταλλεύτηκαν για να στείλουν παγκόσμιο μήνυμα δημοκρατίας! Ποιοι; Εκείνοι που, αφεντικά καθώς είναι αυτού του κόσμου, τον έχουν αιματοκυλήσει, διατηρώντας τα πρωτεία.
Η ζωή μετά την επίσκεψη Ομπάμα επέστρεψε σ’ αυτό που γνωρίζαμε τα τελευταία επτά χρόνια… Ένας φτωχοποιημένος από τα συνεχή Μνημόνια, λαός που καλείται να συνεχίσει να φοροκαταθέτει, χωρίς ανάσα…
Αλλά έτσι είναι. Τα παραμυθάκια με τη λαμπρή συσκευασία δεν κρατάνε πολύ. Έχουν ημερομηνία λήξεως…