Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

https://issuu.com/sophiadigeni/docs/29_selidesdytika_print


Κυκλοφορούμε σαν τα φύλλα του Φθινοπώρου αναζητώντας την επόμενη είδηση γαντζωμένη στα σύρματα...
Κάνοντας ερωτήματα για την έρευνα της αλήθειας.
Δυναμώνοντας τη φωνή σας στις λέξεις που κλικάρουμε στα πληκτρολόγια. 
Όλα για την ενημέρωσή σας, την ενημέρωσή μας. Γιατί στις ίδιες πόλεις ζούμε, τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουμε, τα ίδια αιτήματα έχουμε. 
Να κάνουμε χώρο σε ότι αξίζει σε αυτό τον τόπο. Να φωτίσουμε τις πλευρές του. Να το αναδείξουμε για το καλό όλων. 
Μάθαμε ότι υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν το περιβάλλον που ωστόσο εύκολα καταστρατηγούνται. 
Μάθαμε ότι τα ψάρια δεν πίνουν πετρέλαιο και ότι έχουν την δυνατότητα να το μυριστούν από μίλια μακριά. Ότι στην Σαλαμίνα δεν ψαρεύουν τα καΐκια όπως και στον Σκαραμαγκά. Ότι στο Αιγαίο τα ψάρια χαίρουν άκρας υγείας για αυτό μην διστάσετε να τα βάλετε στο πιάτο σας!!! Ότι η μουσική έχει δικό της "σπίτι" στο Περιστέρι που συνάντησε ένα Μπιθικώτση και που μεγάλωσε τον Ανδρέα Τράπαλη του SoundtrapΟίδαμε πως η έννοια του χρόνου σκαλώνει στους λεπτοδείκτες της μνήμης της συνείδησής μας. 
Κοινοποιήσαμε ένα γράμμα από αναγνώστριά μας από την Εύβοια στον πρωθυπουργό για να μοιραστούμε μαζί σας τα ερωτήματά της για την περιβόητη ανάπτυξη. 
Μας έδωσαν άρθρα που αξίζει να διαβάσετε ο κ. Νικόλαος Ε. Θεοδωράκης, δημοσιογράφος και η κα Μανίκα Καούκη ειδική παιδαγωγός και τους ευχαριστούμε που με αυτό τον τρόπο ενισχύουν την εφημερίδα μας. Βάλαμε σε πρώτη ανάγνωση θέματα διατροφής, υγείας και ομορφιάς. Ανακαλύψαμε Γεύσεις και τις ιστορίες τους σε μαγαζιά όπου ανακαλύπτεις υγιεινές απολαύσεις.Μάθαμε αθλητικά δρώμενα και μιλήσαμε με ειδικούς. Αναζητήσαμε το τι γίνεται με τα Ειδικά Σχολεία στη Δυτική Αθήνα. 
Απολαύσαμε βραδιές με θέαμα, χορούς και μουσικές. Όπως πάντα είδαμε για εσάς αξιόλογες ταινίες και σας τις προτείνουμε για το home cinema σας. 
Για Καφέ, πρωινό, ποτό, καλό φαγητό και διασκέδαση έχουμε τις καλύτερες προτάσεις.... είναι στην εφημερίδα "σελίδες ΔΥΤΙΚΑ της Αθήνας"... και για αυτήν κάνουμε πρωταθλητισμό!!! δουλεύουμε ασταμάτητα για να πάει όσο πιο μακριά γίνεται η ιδέα μας για τον άνθρωπο και τον πολιτισμό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς αυτής της έκδοσης που έδωσαν τη δύναμη να τυπωθούμε και να κυκλοφορήσουμε το 29 ο φύλλο της εφημερίδας "σελίδες ΔΥΤΙΚΑ της Αθήνας" που διαβάζεται ΟΛΟ!!!
ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου